ŞIRNAK ŞUBEMİZDEN KURUMSAL VİZYONA YAKIŞIR GÖRKEMLİ İFTAR PROGRAMI...
21 Temmuz 2014, Pazartesi

Bir otelde düzenlenen ve başkan vekili Sabğatullah Anmal’ın sunumu ile başlayan iftar yemeği programına Vali Hasan İpek, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz,Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdulaziz Aslan, Sağlık-Sen Diyarbakır İl Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Sağlık-Sen Mardin İl Başkanı Mustafa Akbaş, Şırnak Ticaret ve Sanayı Odası Başkanı Osman Geliş, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, Başta Sağlık Yöneticileri Olmak Üzere Kurum Amirleri, Memur-Sen Şırnak İş Kolu Başkanları ve İlçe Temsilcileri, ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Yemekte Selamlama Konuşması Yapan Şube Başkanı Giyaseddin Uçaş katılımcılara “Türkiye’nin En Büyük sağlık sendikasının yemeğine katılımları kendilerini onurlandırdıklarını belireterek sendikanın kazanımlarını ve gündeme ilişkin konuşmalarını sayın genel başkan yardımcımız sayın Abdulaziz Aslan tarafından dile getirecektir tekrarden katılımlarından dolayı teşekkür eder katılımlarınızla bizlere şeref verdiniz” dedi.

İftar Programında Konuşan Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Abdulaziz Aslan sendikamızın Türkiye'nin her yerinde varlığını gösterdiğini belirterek, 207 bin üyesiyle Sağlık-Sen'in en sağlıklı şekilde büyüyen sendika olduğunu ifade etti.

Çözüm sürecine destek verdiklerini dile getiren Aslan, şöyle devam etti: "Ama şu bir gerçek ki bazı bölgelerde daha çetin mücadele veriyoruz. Ülkemizde 6 ilde yetkili değiliz. Bu zor illerimizden biri de Şırnak'tır. Buna rağmen arkadaşlarımız üye sayılarını her geçen gün arttırmaktadırlar. Yönetimdeki arkadaşlardan söz aldık ve önümüzdeki yılda yetkili sendika olarak, buradaSağlık-Sen'in kazanımlarını kutlayacağız. Çalışanlarımızın hak ve menfaatleri için çaba gösteriyoruz."

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırılara değinen Aslan, "Son iki haftadır kudurmuş durumda olan katil İsrail, açlık ve ambargoyla sindiremediği Filistinli kardeşlerimizin başına tonlarca bombalar yağdırarak, onları şehit ediyor. Bu mübarek ayda namazlarımızla, oruçlarımızla, dualarımızla bütün umudunu İslam alemine bağlamış, mazlum kardeşlerimizi dualarınızda unutmayalım" dedi.

Vali Hasan İpek iftar yemeğinde yaptığı konuşmada: “ Ben sağlık alanında çalışan arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Gerçekten Şırnak’ın en ücra köşelerinde çok fedakar hizmetler yapıyorlar. İnsanlarımıza güler yüzlü davranıyorlar. Ben bunu tavsiye etmiştim. Birkaç tane kötü örnek çıkabilir. Ama ben sağlık alanında çalışan arkadaşlarıma Şırnak’a verdikleri hizmetlerden dolayı kutluyor ve hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Misafirlerimize de hoş geldiniz diyorum. Afiyet olsun” dedi.

İftar programı İl Müftüsü Ahmet Özkan’ın yemek duası ile sona erdi.

 

PAYLAŞ :